Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjon om bruk personopplysninger.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Behandling av personopplysninger er enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse.

Hvilken informasjon lagres, og hvordan brukes den?

Når du benytter nettstedet registrerer vi informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker de. I tillegg vil vi registrere blant annet maskinvare og programvare. Dette gjør vi for å kunne forbedre våre tjenester for å gi våre kunder en så god tjeneste som mulig. Ved kjøp av våre produkter og tjenester krever vi at sluttbruker registrerer informasjon om seg selv, for eksempel navn, e-postadresse, mobilnummer, jegnummer (jaktkort) og registreringsnummer for bil (vegavgift). Vi er pålagt å innhente disse opplysningene i forbindelse med blant annet regnskapsføring og Viltloven.

Deling av din informasjon

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder underleverandører tilknyttet tjenestene,  som Dibs og Nets som benyttes for gjennomføring av transaksjoner på vårt nettsted. Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår. 

Vi gjør oppslag i Jegerregistert med din fødselsdato og jegernummer for validering av jaktlisens ved kjøp av jaktkort.

Eidsvoll Almenning vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Dine rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. 

Ønsker du innsyn eller sletting av personopplysningene som vi har om deg kan du kontakte oss på firmapost@eidsvoll-almenning.no for hjelp rundt dette. 

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.

Eidsvoll Almenning, Odalsvegen 99, 2080 Eidsvoll
Telefon: 95253315
E-post: firmapost@eidsvoll-almenning.no